Siyasi arenada ses getiren şarkı Siyasi arenada ses getiren şarkı

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu İlayda Alişan ve sevgilisi işletmeci Oğulcan Engin, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldikleri AVM’de ilk durakları Beymen mağazası olan ikili, kısa bir alışverişin ardından soluğu meydan katında bulunan Cantinery’de aldılar. Burada yemek yiyip keyifli dakikalar geçiren çift, ‘’set arası kısa bir mola verip yemek yemeye geldik, şimdi tekrar sete yetişmek için koşturuyoruz’’ dedi. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren çift, daha sonra hızlı adımlarla AVM’den ayrıldı. İlayda Alişan ve Oğulcan Engin’in, siyahlar içindeki uyumu ise dikkatlerden kaçmadı.

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Hazal Kaya, geçtiğimiz gün oğlu Fikret Ali Atay ile birlikte objektiflere yansıdı.  AVM’de ailecek alışveriş yapıp bir süre mağazaları dolaşan başarılı oyuncu, ‘’Çocuklarla eğlenmeye geldik biraz gezinip çıkacağız’’ dedi. Sempatik tavırlarıyla etrafına neşe saçan Hazal Kaya, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp oğlu Fikret Ali Atay ile birlikte objektiflere poz verdi. Fikret Ali Atay’ın, objektiflere verdiği poz ise gülüşmelere sebep oldu.

Podyumlardaki başarısını ekranlara da taşıyan güzel manken Çağla Şıkel, objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan başarılı sunucu, yeni sezon ürünlerini inceleyip uzun süre alışveriş yaptı. Yanına gelen sevenlerini kırmayıp tek tek hatıra fotoğrafı çektiren güzel manken, sempatik ve mütevazi tavırlarıyla dikkat çekti. Tarzı şıklığı ve güzelliğiyle göz kamaştıran Çağla Şıkel, alışverişini tamamladıktan sonra AVM’den ayrıldı.

Editör: Cenker Tezel