Zafer Algöz önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. 8 bölümlük açıklamasını şuan yapamayacağı bir dizi filmde rol aldığını söyleyen Zafer Algöz dizinin yakın tarihlerde DisneyPlus'ta yayınlanacağını belirtti.

İstanbul'daki ulaşım sorunları nedeniyle metro kullandığını söyleyen Algöz, 'Taksilerden ümidi kestim, artık metro ve toplu taşıma kullanıyorum, daha hızlı ulaşıyorum' dedi. 

Zafer Algöz, daha sonra Mehmet Ali Erbil'in bir açıklamasında Erşan Kuneri' dizisinde çokça argo kelimelere yer veren Cem Yılmaz'a yaptığı eleştirilerden haberiniz oldu mu? şeklinde soru soran gazetecilere ilk olarak şu yanıtı verdi.  Algöz , 'Konuya hakim değilim' şeklinde yanıt verdikten sonra  'Mehmet Ali Erbil, Cem Yılmaz'ı Erşan Kuneri dizisinde sürekli argo kullandığı için eleştirmişti, siz bu konuda ne düşünüyorusnuz'  diye soru sorması üzerine açıklama yapma gereği duydu.

İzlemeyebilirsin

Dijital platformlar ücretli istemeyen izlemez

'Erşan Kuneri dizisi ücretli bir platformda yayınlandı, dijital yayınlar ücretli kanallar, sonuçta para verip film ya da dizi izlediğin bir yer, isteyen izler, iztemeyen izlemez, kaldı ki Erşan Kuneri eski bir erotik film yapımcısı, o tarz filmde de o kadar argo olur'  şeklinde açıklamay yapan Zafer Algöz, rol aldığı 8 bölümkük diziyi kendisinin de merakla beklediğini sözlerine ekledi. 

 

Editör: Cenker Tezel