Bütün aile bir arada

Torun Rüzgar da dedesinin izinde mi ?

Cennete Besteler konserlerinin ilk konserini Göktürk'te düzenleyen Beste Acar, turne kapsamında pek çok ilde sahnede olacağını söyledi. Konsere küçük oğlu Rüzgar'ı da getiren Beste Acar, oğlu Rüzgar'ın gitar çaldığını ilerleyen yıllarda dedesinin izinden gidip gitmeyeceğinin belli olacağını belirtti. 

 Sanatçı olmayacağım diyemem

Annesi Beste Acar'ı konserinde dinleyen Kayahan'ın torunu Rüzgar Acar dedesine benzerliği ile dikkat çekti. Sanatçı olup olmayacağının  sorulması üzerine 'Ben gitar çalıyorum, şarkıcı olmayacağım diyemem, olup olmayacağımı zaman gösterir, bakalım ne olacak ben de merak ediyorum' açıklamasını yaptı. 

İçime dokunuyor

Kayahan'ın yeğeni Erdinç Erişmiş 'Kayahan'ın şarkılarını sahne dışında okumam yasak ve bu durum içime dokunuyor'

Kayahan'ın öz yeğeni ve sanatçı Erdinç Erişmiş de Beste Acar'ı turnesinin ilk konserinde yalnız bırakmadı. Kayahan'a ses ve fiziki benzerliği ile dikkat çeken ve uzun yıllardır albüm yapıp konserler veren Erdinç Erişmiş, ne yazık kı Kayahan'ın şarkılarını sosyal medyada, youtube de ve dijital platformlarda söylemeye hakkının olmadığını söyledi. 

'Bu durum içime dokunuyor, Kayahan o besteleri yaptığında her zaman yanında ben vardım, o besteleri ilk bana dinletirdi, ama ambargo yedim ve şarkılarını albümlerde ve sosyal medyada söyleyemiyorum, aslında sahnede söyleyebiliyorum çünkü sahnede herkes söylüyor' dedi.

Kayahan'ın şarkılarını seslendirdiği sosyal medya platformu videolarının mahkeme kararı ile silindiğini söyleyen Erdinç Erişmiş, 'Gerek müzik meslek grupları gerekse hukuki yollardan bana ulaşılıp bu şarkıları silmem istendi, bana şarkıları söyleme yasağı koyan Beste Acar olmayacağına göre o kişi İpek Acar'dır ve bu durum benim içime dokunuyor' dedi. 

Manalı gönderme 

Ben ticari bakmıyorum

Kayahan'ın yeğeni Erdinç Erişmiş'in kendisi için çok özel bir insan olduğunu dile getiren Beste Acar, 'Siz Erdinç Bey'e konulan yasak için ne diyorsunuz' sorusuna 'Ben ticari bakmıyorum' diye manalı bir açıklama yaptı. Bu sözleri ile İpek Acar'a manalı bir gönderme yapan Beste Acar, 'Erdinç ağbiyi herkes tanır, benim için özel yeri olan bir insan, Kayahan'ın teyzesinin oğlu oluyor, onu sahnede dinlerken gözümü kapatınca sahnede sanki babam varmış gibi hissederim' dedi. 

Gönül Köşkü satılacak

Kayahan'ın Balıkesir Gömeç'de bulunan Gönül Köşkü'nün satılcağının doğru olduğunu belirten Beste Acar, 'Babam sağlığında da oranın satılmasını uygun görmüştü, o yüzden biz de gönül köşkünü satıyoruz, değerini bulduğu zaman satılacak' açıklamasını yaptı. 

Editör: Cenker Tezel