'Al Sancak gibi özel bir projede yer aldığım için gurur duyuyorum'

TRT 1 ekranlarında 19 Ocak Perşembe günü izleyici ile buluşmak için gün sayan, sezonun en iddialı yapımı ‘Al Sancak’ ın Nadya’sı Gülsim Ali İlhan, ilk kez rolü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ali, 'Nadia'nın zekasını kullanarak yenemeyeceği insan neredeyse yok, aldığı ağır eğitimler sayesinde zorluklara göğüs gerebilen bir yapıda. Benim Nadia karakterinde en sevdiğim özelliği ise sabır. Onun için sabır boyun eğmek değildir. Sabır, mücadele etmek demektir. Geçmişi ve geleceği dışında, bende olmayan karakteristik özelliklerine alışmak zaman aldı.

Yaklaşık 3 aylık askeri özel bir eğitim aldım. Ayrıca dövüş eğitimi de aldım. Her gün sabahtan akşama kadar ağır bir tempoda hazırlandım. ilk başta imkansız gibi görünen şeylerin, artık alışkanlık haline geldiğini ve kolaylıkla yaptığımı keşfettim'  dedi.

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu ve sezonun en iddialı projesi ile ekranlara geleceklerini söyleyen Gülsim Ali; “Mehmetçiğimizin kahramanlık hikayesini anlatacağımız Al Sancak gibi özel bir projede yer aldığım için gurur duyuyorum ve çok heyecanlıyım. Bu senaryoyu ilk okuduğumda çok etkilenmiştim. Eminim ki izleyiciler de benim kadar etkilenecek. Al Sancak; daha önce Türkiye’de görülmemiş bir iş” şeklinde konuştu.

Editör: Cenker Tezel