Arkadaş Buluşması

Tek başına AVM'ye gelen Dalkılıç, meydan katında bulunan Morini Restaurant'da yakın arkadaşlarıyla bir araya geldi. Konserlerin ve sahne çalışmalarının devam ettiğini ve yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyleyen Dalkılıç; "sahne ve stüdyo çalışmalarımızdan fırsat buldukça yakınlarım ve dostlarımla vakit geçiriyorum" açıklamasında bulundu.

Keyifler Yerinde 

Yakın arkadaşı Estetik uzmanı Ayşe Yıldız ile birlikte AVM'ye gelen Ayşegül hanım, bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Ardından Meydan katında bulunan bir restoranda yakın dostlarıyla bir araya gelen ikili, kahve eşliğinde sohbet ettiler. Ayşegül Yıldız'ın neşeli ve keyifli halleri de dikkatlerden kaçmadı.

Daima Şık

Cemiyet hayatının sevilen simalarından Yasemin Özilhan, önceki akşam Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Meydan katında bulunan mağazaları dolaşan ve yeni sezon ürünleri inceleyen sosyetik güzel, alışveriş turu sonrasında soluğu Cantinery'de aldı. Burada arkadaşlarıyla bir araya gelip akşam yemeği yiyen Yasemin Özilhan, her zaman olduğu tarzı ve şıklığı ile göz kamaştırdı.

Editör: Cenker Tezel