Geçtiğimiz günlerde izleyicisiyle buluşan 'Recep İvedik 7' filmiyle büyük beğeni toplayan Şahan Gökbakar, önceki gün eşi Selin Gökbakar ile Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı.Çocukları Deniz Efe ve Ela ile birlikte Hupalupa Aile Eğlence Merkezi'nde doyasıya eğlenen Gökbakar ailesi keyifli anlar yaşadı. Samimi ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Gökbakar, kendisini fark eden sevenlerinin fotoğraf isteklerini geri çevirmedi. Uzun süre kaldıkları alışveriş merkezinde eğlenceli anlar yaşayan Şahan Gökbakar, eşi ve çocukları, birçok oyunu deneyimlemeyi ihmal etmediler

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Cansu Tosun, önceki gün önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Anne olduktan sonra ekranlara ara veren güzel oyuncu, Islandy markasının reklam yüzü oldu. Yakında Beymen mağazanda satışa sunulacağını söyleyen Cansu Tosun; ”Uzun zaman sonra böyle güzel bir projede olduğum için mutluyum. Setleri özlemişim, eşim Erkan’da destek oldu. Beraber güzel bir çalışmaya imza attık” dedi. Mütevazı ve samimi tavırlarıyla gazetecilere teşekkür eden Tosun, daha sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.

Deneyimli şovmen Beyazıt Öztürk geride bıraktığımız gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.  Öğle saatlerinde alışveriş merkezine gelen başarılı sunucu ve şovmen Öztürk, yardımcısıyla birlikte mağazalar arası turlarken görüntülendi. Her zaman alçak gönüllü tavrı takdir toplayan Öztürk, kendisini görüntüleyen gazetecilerle ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Kısa süren sohbetin ardından her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Beyazıt Öztürk muhabirlere teşekkür ettikten sonra alışveriş turuna kaldığı yerden devam etti.

Editör: Cenker Tezel