Teoman önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.  Günlük rahat spor kıyafeti ile objektiflere yansıyan Teoman gazetecilerin son dönemin güncel konusu olan EYT hakkındaki sorduğu sorulara yanıt verdi.

BELKİ BEN DE EMEKLİ OLURUM

Teoman önceki spor tarzıyla Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Rahatlıktan yana olduğunu ve eşofmanlarıyla gezmeyi sevdiğini söyleyen şarkıcı, emeklilik planları ve meclise gelmesi beklenen EYT yasasıyla ilgili konuştu. 

"Ben zaten yarı emekliyim, sigorta primlerim var mı bilmiyorum,  büyük ihtimalle sigortam  vardır, bu yasayla belki de emekli olurum" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Sinan Çetin'in oğlu Cemo Çetin'in çektiği kısa filmde Berrak Tüzünataç ile kamera karşısına geçen Teoman, kariyerinde hiç bir zaman oyunculuğu ciddiye almadığını söyledi 

 "Geçen ay kısa film tadında bir iş yaptık, filmi Sinan Çetin'in oğlu Cemo çekti, ben oyunculukta iyi olmadığım için oynamakta gönülsüzdüm ama iyiki filmde oynamışım' şeklinde konuşan Teoman evlilik hakkında görüşlerini soran gazetecilere şu açıklamayı da yaptı. 

Evlilik, bekarlıktan zor

'Evlilik benim için kapandı, evli olmak bekar kalmaktan zor hale geldi, bekarlık şuan daha güzel diye düşünüyorum, evde zaten ev işlerini yapanlar oluyor, herşeyimi onlar yapıyor, ben de evde çocuk gibi yaşıyorum' 

Editör: Cenker Tezel