Pınar Altuğ Nişantaşı'nda görüntülendi. Yaz aylarını Bodrum'da demirli teknesinde geçiren Altuğ, bu yaz tekneyi sattıkları için tekne yerine yazlıklarında yaşadıklarını söyledi. 'Tekneyi sattık, yenisini alırız diye düşündük, fakat şuana kadar aradığımız kriterlere uygun bir tekne bulamadık, alınca yeniden tekneye geçeceğiz' dedi. 

Sürekli eşi Yağmur atacan ile boşanacağı yönündeki yapılan haberlere daha önce sosyal medya hesabında eleştiri getiren Pınar Altuğ, 'Ben herkesin işini iyi yapması gerektiğine inanıyorum, malesef ülkemizde işini iyi yapmayan, araştırmayan gazeteciler de var, eline her mikrofonu alan kendisini gazeteci sandığı için başımıza bunlar geliyor, kimse gereksiz dedikodu yapmasın, böyle birşey yok, boşanma yok' dedi.

Yağmur setlere dönebilir

Altuğ, eşi Yağmur Atacan'ın uzun süredir ara vardiği oyunculuğa geri dönü dönmeyeceği sorusuna da yanıt verdi. Altuğ soru ile ilgili şu yorumu yaptı. 'Yağmur geçenlerde olabilir, setlere dönebilirim, acaba dönsem mi diye konuştu ama bana birşey söylemedi, neden olmasın gerçekten uzun süre sonra yeniden oyunculuğa başlayabilir' dedi. 

Editör: Cenker Tezel