Şarkının iki adının olduğunu, birinin 'Psikoloji' diğer isminin de 'Benim adım isyan' olduğunu belirten Mahsun Kırmızıgül 'Ben hala üretiyorum, çalışıyorum, toplumu dinliyorum' dedi. 

Bir şarkı söyleyip gittiler

Mahsun Kırmızıgül basın toplantısında yeni şarkısı dışındaki soruları da yanıtladı. Gazetecilerin 'Yeni dönem şarkıcıların performanslarını nasıl değerlendiriyorsunuz ?' sorusuna da yanıt veren Mahsun Kırmızıgül, 'Aslında onları çok seviyorum, gökkuşağının renkleri gibiler, bu dönemlerde birçok şarkıcı geldi, ben onları renk olarak görüyorum, önemli olan kalıcı olmaları, ama bazıları geldiler çok sevildiler, bir şarkı yaptılar ama gittiler' dedi. 'Sanat maraton koşmaktır, önemli olan kalıcı olmaktır' şeklinde konuşan Kırmızıgül, 'Yeni şarkıcılara maraton koşan, Orhan Gencebay'ı Zülfü Livaneli'yi Ferdi Tayfur'u örnek almalarını tavsiye ederim' dedi. 

Sahne boş da kalabilirdi

Kırmızıgül sohbet sırasında yakın arkadaşı Mustafa Sandal ve yeni rapçi Uzi arasında gerçekleşen önce sahne alma tartışması hakkında da yorum yaptı. Soruyu yönelten gazetecilere 

'Tartışmanın içeriğini çok bilmiyorum ama bu eskiden gazinolarda olurdu, bu duruma aslında güldüm de, benim için sahneye önce ya da sonra çıkmanın anlamı yoktur, hatta önce çıkmayı yeğlerim, eğer önce çıkarsam benden sonra benim izleyicim de konser alanından gidebilir, alan bir anda boş kalabilir' açıklamasını yaptı. Kırmızıgül, bu sözleri ile sahne sırası tartışması yapan genç sanatçılara ileride benzer durumlarda karşılaşabilecekleri durumlarla ilgili ironik bir benzetme yapmış oldu. 

Editör: Cenker Tezel