Edis önümüzdeki aylarda hem Türkiye’de hem de dünyadaki müzik çalışmaları için büyük bir adım daha attı. Türkçe ve İngilizce albüm çalışmaları devam eden ünlü yıldız, her iki albümün yanı sıra önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği konserlerinde de çalışmak üzere Mecnun Giasar’la anlaştı. İstanbul’da bir araya gelen ve birlikte çalıştıklarını duyuran ikili, bu iş birlikteliğini de yaptıkları paylaşımla duyurdu.

Sahne performanslarında multi-disipliner bir kreatif olan Giasar ayrıca Madonna’nın merakla beklenen ‘Celebration’ turunun kreatif direktörlüğünü üstleniyor ve bu turda koreograf olarak görev yapıyor. Rosalia’nın Motomami albümünde de kreatif direktör, koreograf, yönetmen olarak imzası bulunuyor. Dünya müzik sektörüne yön veren isimlerinden olan Mecnun Giasar, BTS’in dünya turu koreografları arasında yer almış ve Heidi Klum’un kreatif direktör ve koreograflığını yapmıştı.

Mecnun Giasar, “Hayatında olmaktan gurur duyuyorum” dediği Edis’le yönetmen ve kreatif direktör olarak iş birliği yapacak.

Editör: Cenker Tezel