Karaköy’ün kalbinde Mumhane caddesi'nde sembolik hale gelmiş bir noktada misafirlerini ağırlayan mekan, dünya mutfağından enfes tatlar ve kokteyllerinden oluşan zengin bir menüye sahip.Bilindik tatlara alışılmışın dışında farklı ve leziz yorumlar katan mekan, lezzetleri kadar sunumu ile de ön plana çıkıyor.  Gece hayatının tecrübeli işletmecisi Halil Keklik’in deneyimlerini başarılı bir şekilde yansıttığı mekanda, lezzetli yemeklerin ardından hızlıca eğlenme moduna geçebilirsiniz. Samimi ve sıcak atmosferinde haftanın her günü sundukları dj veya canlı müzik performansları ortama farklı bir renk katıyorlar.

Belin Line Karaköy, gündüzü ve akşamı ayrı ayrı ele alan işlevsel bir menüyle müşterilerini ağırlıyor.Gündüz saatlerinde burger, makarna, salata gibi lezzetler ön plana çıkarken akşam özel reçetelerden oluşan ana yemekler talep görüyor.

İstanbul’da sosyalleşme ve sevilen lezzet duraklarından biri olan mekanın zengin menüsünde vejetaryen seçenekler de bulunuyor. Mekana özgü imza lezzetler arasında; Tereyağlı karides, Berlin tane hardallı madalyon bonfile, ızgara antrikot  ızgara ahtapot ve somon yer alıyor. 

Editör: Cenker Tezel