Çağan Irmak, Selçuk Yöntem, Selin Şekerci ve Kubilay Aka’nın katılım gösterdiği ‘Sevda Mecburi İstikamet’ Berlin galası büyük bir coşku ile gerçekleşti.

Cineplex Alhambra’daki gösterim öncesi hayranlarının karşısına geçen film ekibi bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Kırmızı halı seramonisinin ardından filmi seyirci ile birlikte izleyen ekip salonda dakikalarca alkışlandı. ‘Sevda Mecburi İstikamet’in yurt dışı turnesi Berlin’in ardından Bakü’de gerçekleştirilecek.

Türk sinemasının usta yönetmeni Çağan Irmak’ın 70’lerden 2000’li yıllara uzanan yol hikayesi 'Sevda Mecburi İstikamet’in başrollerinde Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu yer alıyor.Filmin konuk oyuncu kadrosunda ise Hilmicem İntepe, Selçuk Borak, Ali Savaşçı, Nergis Öztürk ve Şebnem Sönmez gibi yıldız isimler boy gösteriyor.

70’li yıllarda kariyerinin zirvesindeki Yeşilçam aktörü ‘Selim Erensoylu’nun başarılı yıllarının ardından yaşadığı ‘dönüm noktası’ ile hem kendine hem de Suna’ya çizdiği yeni yol izleyicileri derinden etkiliyor.

Sevda Mecburi İstikamet sinemalarda.

Editör: Cenker Tezel