Ahmet San 'Hoolywood İstanbul'a gelecek'

Ünlü organizatör ve yapımcı Ahmet San önceki gün Ctiy's Avm'de görüntülendi. Ortak firmaları ile İstanbul Büyükçekmece'de büyük bir plato kurduklarını ve yakında platoyu hizmete açacaklarını söyleyen Ahmet San, 'Hollywood yapımlarının bazıları artık burada çekilecek, yerli ve yabancı sinema filmlerinin çekileceği büyük bir plato kurduk, Türkiye bu konuda cazibe merkezi olmaya aday bir ülke' dedi.

Yurtdışında yaşanan ekonomik zorlukların Türkiye'ye yarayacağını ve İstanbul'da film çekmenin yabancı yapım firmaları için daha ucuz olacağını söyleyen Ahmet San, müzik sektöründen koptuğunu ve artık sinema da faaliyet göstereceğini belirtti. 

Burak Özçivit ve Kıvanç Tatlıtuğ Ortadoğu'da rakipsiz

Burak ve Kıvanç Brad Pitt'den daha meşhur

Türk sinema oyuncularından ümitli olduğunu fakat şarkıcılardan ümidi kestiğini sözlerine ekleyen Ahmet San, Türk oyunculardan mesela Kıvanç ve Burak ortadoğuda Brad Piit'den daha meşhur, aynı şey Can Yaman için de geçerli, o da İtalya'da yolda yürüyemiyor, çok seveni var, aynı açıklamayı şarkıcılar için yapamıyorum, şarkıcılarımız daha yerel ve içe kapanık üretimler yapıyor' dedi.

Bütün Türk şarkıcılarının yerellikten çıkamadığını biraz Tarkan'ın girişimde bulunduğunu onun da artık dışa açılmak gibi bir kaygısının da kalmadığını söyleyen Ahmet San, 'Yeni şarkıcıların hiçbirini beğenmiyor, müzikalite adına bir değerde eser verdiklerine inanmıyor ve onları dinlemiyorum' dedi. 

Editör: Cenker Tezel